Wat is kleutermoves?

Wat is kleutermoves - nieuw - 2

Dansen met plezier
Het 45 minuten durende lesprogramma zal toegespitst zijn op de mogelijkheden en behoeften van een kleuter. Het eerste doel van deze lessen is vooral plezier hebben! Samen heerlijk dansen.

Afwisseling, herhaling en veiligheid
Kleuters zijn voortdurend bezig en ontdekken is voor het jonge kind erg belangrijk. Zij kunnen niet stilzitten en de concentratieboog is nog niet zo groot. Afwisseling, maar ook herhaling in de lessen, is dan ook erg belangrijk.
In de les komen verschillende thema’s en allerlei elementen aan bod; Bewegen op muziek, spelen, lekker gek doen, dansjes en verschillende bewegingsvormen.
Een andere behoefte van een kleuter is veiligheid. Het is erg belangrijk dat alle kleuters zich in de les op hun gemak voelen. Daardoor zullen ze zich goed voelen en kunnen ze volop plezier beleven.

Mini-optreden
Nanda Claessens werkt nauw samen met Femfit om zodoende het dansaanbod uit te breiden. Het streven van kleutermoves is om de kleuters gedurende één en/of twee jaar voor te bereiden op de algemene basisbewegingen. Vanuit deze lessen kunnen de kinderen vanaf groep 3, indien gewenst, doorstromen naar de FemFit Streetdance-, Breakdance- en/of Hiphop-lessen.
Ieder jaar organiseert FemFit een einduitvoering en ook hiervoor zullen de kleuters van de kleutermoves lessen voorbereid worden om ook daar een ‘mini-optreden’ uit te voeren.

Voor meer informatie (zoals lestijden, locatie, kledingvoorschriften, contributie etc.) gaat u naar de Praktische informatie pagina.

Proefles
Wil je graag een proefles volgen, neem dan contact op met nanda claessens